Cadeau

Ambiance maakt cadeaus geven leuk! Ben je opzoek naar een leuk verjaardags cadeau? Ken je iemand die zijn of haar huis opnieuw aan het inrichten is? Of wil je Misschien iemand gewoon zomaar verrassen? Geef dan een cadeaubon van Ambiance en maak er een fijn woonfeestje van!

Met de cadeaubon kies je iets uit het assortiment in onze showroom. Zo kun je een keuze maken uit verschillende soorten accessoires, van fotolijsten tot kaarsen en van plaids tot klokken. Ook kun je kiezen uit diverse soorten potten en vazen. Als het gaat om de aankleding van uw woning, kunt u het zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis. Voor een verrassend cadeau slaagt u bij ons altijd!

Ambiance is veelzijdige woonwinkel in Naaldwijk. Wij hebben diverse soorten merken in ons assortiment en wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en de must-haves van dit moment!

Onze cadeaubonnen kunnen bedragen bevatten vanaf €10,-. Het saldo hoeft overigens niet in één keer te worden besteed. Dus bent u op zoek naar een verrassend, stijlvol of gewoon leuk cadeau? Geef onze cadeaubon en de ontvanger kan zelf kiezen uit ons assortiment!

Schermafbeelding 2016-02-26 om 16.55.17

"Voor een verrassend cadeau

slaagt u bij ons altijd!"

merken.JPGgalerij.JPGcadeau.JPGinterieurplan.JPG