assortiment banner bloemen en planten nieuw

Bloemen en planten

Zijden bloemen van de hoogste kwaliteit, tot in detail bootsen ze de pracht van de natuur na. Geen grenzen aan creativiteit en echtheid.

De bloemen en planten die we in onze winkel verkopen zijn niet echt, maar hele mooie handgemaakte zijden bloemen en planten. Ambiance heeft een groot aanbod met een luxe en natuurlijke uitstraling. De keuze in zijden bloemen is bij ons oneindig groot. Van prachtige rozen, grote magnolia’s, orchideeën en lathyrussen, allemaal in vele kleuren. Alle zijden bloemen zijn van de beste kwaliteit die u zich kunt wensen. Kleur en natuurgetrouw tot in de kleinste details.

Regelmatig wisselt het assortiment bloemen en planten, we gaan mee met de seizoenen. Dit hoeft natuurlijk niet, want het blijven kunstbloemen die het hele jaar mooi blijven. Waarom we het seizoen volgen? Omdat de bloemen op die manier nog minder van echt te onderscheiden zijn.  We horen overigens van veel klanten dat zij hun bloemen of planten regelmatig wisselen. Meestal blijft de basis hetzelfde en wordt er steeds iets anders toegevoegd. De bloemen die niet gebruikt worden, worden gewoon opgeborgen tot het juiste seizoen weer aanbreekt. Ontzettend leuk, want zo houdt u variatie.

Natuurlijk hoeft u uw potten niet zelf op te maken, tenzij u dat juist leuk vindt! We kunnen u tips geven, maar natuurlijk kunnen we uw vaas of pot ook voor u opmaken. Ambiance maakt er een unieke decoratie van. Het blijft een vak apart om dit op de juiste manier te doen en wij hebben hier veel ervaring in. 

bloem14

"Kleurige combinaties"

merken.JPGgalerij.JPGcadeau.JPGinterieurplan.JPG