Gordijnen

Wanneer het aankomt op het uitzoeken van gordijnen, horen we mensen nog weleens zuchten. Zoveel mogelijkheden, zoveel keuze… Het aankleden van uw interieur vergt creativiteit en een frisse kijk op de ruimte. Ook bij het uitzoeken van geschikte (vouw)gordijnen, vitrages of inbetweens.

In ons stoffenatelier hebben wij een ruime keuze aan gordijnstoffen van merken zoals Carlucci, Easy, Chivasso en Reynaldo. Hiervan kunnen wij de mooiste gordijnen maken. Kiest u voor overgordijnen die sluiten? Of een showbaan, omdat ze niet helemaal dicht hoeven? En kiest u voor een enkele of een dubbele plooi, gevoerd of ongevoerd... Onze stylistes helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Raambekleding
Niet voor niets vinden veel mensen het lastig om de juiste raambekleding te kiezen. Er is zoveel keuze, maar zeker niet elke keuze is in uw situatie een goede optie. Daarom is het zo belangrijk om goed advies te krijgen. Want waarom zou u nou juist een vouwgordijn nemen of toch houten jaloezieën? De vraag wat bij uw huis en uw inrichting past, staat centraal. Dat is precies waar voor ons de uitdaging ligt. Functionaliteit en design moeten hand in hand gaan.

Houten Jaloezieën
Met houten jaloezieën haalt u stijl in huis. Een natuurlijk product dat uw huis een frisse uitstraling geeft. Door de jaloezieën te draaien kunt u met het licht spelen. Houten jaloezieën passen in elk interieur en maken uw zonwering tot een echte blikvanger zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen.

Vouwgordijnen
We kennen ze al heel lang, maar ze zijn zeker niet passé: vouwgordijnen. Met vouwgordijnen kun je veel verschillende sferen in huis halen. Het is maar net voor welke stof u kiest: strak, landelijk of modern; het kan echt allemaal.

gordijnen 123

"Mooi van binnen en buiten"

merken.JPGgalerij.JPGcadeau.JPGinterieurplan.JPG