schilderij banner1

Schilderijen

Leren kijken en genieten is de basis in ons leven. Daarbij is kunst in een interieur een onmisbaar element. Kunst is sfeerbepalend in uw interieur. Elk interieur heeft zijn eigen kleur en stijl. Een schilderij dat goed gekozen is,  versterkt kleuren en vormen die in het interieur aanwezig zijn. Het zorgt voor de perfecte match.

Ambiance biedt een grote collectie wanddecoraties die bewerkt zijn op verschillende materialen zoals acryl, canvas, aluminium en plexiglas. Doordat er in onze winkel werken hangen van diverse kunstschilders is de keuze zeer uitgebreid. Ontdek de veelzijdigheid en hoogwaardige kwaliteit van onze kunstcollectie. Naast de collectie die we in de showroom laten zien, hebben we mooie afbeeldingen van kunst die we voor u kunnen bestellen. Wilt u echt iets persoonlijks? Eén van de kunstenaars kan voor u een schilderij maken waar hij of zij teksten, foto's of andere persoonlijke dingen in verwerkt. Het is zo leuk dat het echt persoonlijk en uniek is en u het nergens anders tegen zult komen.

Kunst online bekijken? Mocht u meerdere afbeeldingen van de kunstcollectie willen zien kijk dan op www.cobraart.nl de gehele collectie is in verschillende maten of zelfs op maat voor u gemaakt worden. Voor meer vragen kunt u altijd bij ons terecht.

nieuw Schilderijen aug 2016

"Een diverse collectie, dus voor ieder wat wils!"

merken.JPGgalerij.JPGcadeau.JPGinterieurplan.JPG