banner verf en behang (nieuw)

Verf en behang

Met verf en behang kunt u zoveel sfeer scheppen, dat wij ze scharen onder de basiselementen in huis. Vooral de combinatie tussen verf en behang geeft een mooie uitstraling. Het een versterkt het ander, precies zoals u het graag ziet. 

We verkopen krijtverf, een authentieke verf die emulsies bevat met veel krijt. Dat maakt deze verf veel matter dan de gebruikelijke verven. De verf komt zachter over en zal niet gauw vervelen. Kleuren van vroeger, maar met het gebruiksgemak van nu: gemakkelijk te verven, afwasbaar en overschilderbaar. Dankzij de handgeschilderde kleurenstaalkaart kunt u precies zien hoe de verf opdroogt. Altijd prettig om daarmee een goede keuze te maken.

We hebben krijtverven van het merk Painting the past in onze collectie. Hiervan leveren we het totale concept. Wilt u meer informatie over dit merk? Kijkt u dan op de betreffende website: www.paintingthepast.nl 

Behang
Behang bestaat al vele jaren, maar is nog helemaal van deze tijd. Met behang is het mogelijk de woning echt te stofferen en de sfeer op te roepen die u wenst. Als u verf met behang combineert, geeft dat een mooi samenspel. Door beide materialen te gebruiken, kunt u het een met het ander versterken. We verkopen behang van Chivasso, Carlucci, Elites, Arte en diverse andere merken. 

verfnieuw123 (1)


"Alles begint met een goede basis"

merken.JPGgalerij.JPGcadeau.JPGinterieurplan.JPG