assortiment - vloeren en trappen.JPG

Houten vloeren en Trappen

Houten vloeren, laminaat vloeren en natuursteen van de beste kwaliteit, voor dit aanbod werken we samen met Floors For You. Net even anders dan het geijkte.

 Floors For You is gespecialiseerd in prachtige vloeren voor de woonkamer, de slaapkamer, maar ook het  bedrijfspand. Zo zijn er mooie brede planken, maar ook hele stoere vloeren met visgraatmotief. Floors For You is van huis uit een groothandel, maar eentje die rechtstreeks aan de consument verkoopt. Dat kan in de showroom van Floors For You, waar ze u in alle rust hun producten laten zien. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van Floors For You: www.floorsforyou.nl.

Natuursteen
Achter in onze winkel ligt een prachtige natuurstenen vloer. Een bijzondere vloer die in het groot gepresenteerd moest worden, komt u gerust eens kijken. Natuursteen is makkelijk te combineren met allerlei sferen. Natuurlijk is de keuze in natuursteen uitgebreid.

Trappen
Om een mooi geheel te maken kunt u voor een gestoffeerde trap gaan door middel van een loper. Een trap bekleed met hout is ook prachtig en bovendien heel onderhoudsvriendelijk. Voor de juiste keuze adviseren we u graag!

vloeren en trappen 123

"Onderhoudsvriendelijke vloeren en trappen"

merken.JPGgalerij.JPGcadeau.JPGinterieurplan.JPG