02 interieur advies NIEUW

Totaal advies

Aangezien styling onze grootste passie is, kunnen we hier dag en nacht met veel enthousiasme over praten. Dat ons enthousiasme aanstekelijk werkt, blijkt uit de reacties die we dagelijks krijgen. Daarom nemen we graag alle tijd voor u om samen uw woonwensen en ideeën te bespreken. Dat doen wij het liefst op afspraak, zodat we echt de tijd voor u kunnen nemen.

Wij laten u graag kennismaken met onze mogelijkheden. Al pratende ontstaat een persoonlijk advies en een conceptplan voor uw inrichting. U begrijpt dat we daarbij niets aan het toeval overlaten. We tekenen de inrichting, maken een lichtplan, brengen kleur aan in het geheel en tot slot adviseren we u over materialen.

Zo komt uw nieuwe interieur tot leven. Kortom, het totaaladvies is zeer uitgebreid en veel meer dan een platte tekening. Het laat zien hoe uw woning verandert in een sfeervolle woonomgeving waar u zich direct thuis zult voelen. Een interieurplan met dimensies, zodat u al kunt voelen hoe de ambiance in huis zal zijn. Uiteraard kunnen we uw plan ook in 3D uitwerken.

Dat voelen kan ook letterlijk, want bij het plan voegen we stalen van de materialen die we voorstellen. Zo krijgt u een totaalbeeld van uw inrichting, de meubels, de stoffen en de accessoires. Goed om te weten: we werken graag met natuurlijke materialen. Uiteraard voegen we een kostenraming bij die gebaseerd is op het budget dat in het kennismakingsgesprek is besproken.

totaal advies groot

"Totaal advies met alle
materialen naast elkaar"

merken.JPGgalerij.JPGcadeau.JPGinterieurplan.JPG