02 interieur advies NIEUW

Verbouwingsplan

U wilt uw huis verbouwen, maar u weet nog niet precies hoe? Wij helpen u graag verder! Hierbij gaan we totaal anders te werk dan een binnenhuisarchitect. Eigenlijk draaien we de rollen om...

Eerst inventariseren we wat u allemaal wilt aan meubelen in uw huis. Daarbij vinden we het belangrijk om te weten wat voor persoon u bent. Houdt u van koken? Van films kijken? Of duikt u liever in een boek? Dat is van belang voor de keuze van de juiste meubelen en materialen. Door alles met u door te nemen en op papier te zetten, hebben we de ingrediënten voor het advies over de nieuwe indeling van uw huis.

Het plan dat we u voorschotelen beperkt zich niet tot een plattegrond met alleen muren, u kunt direct de hele indeling zien. Uiteindelijk bepalen de meubelstukken mede de indeling van uw huis. Want, zeg nou zelf, wat zou het zonde zijn als een muur net niet goed staat, waardoor uw meubelwensen niet uit kunnen komen. Aan het einde van de rit hebben we een heel compleet plan dat tot op de laatste puntjes klopt. Een geruststellend idee! 

verbouwingsplan groot

"Begin met een goede basis"

merken.JPGgalerij.JPGcadeau.JPGinterieurplan.JPG