03 maatwerk NIEUW

Maatwerk

Wist u dat wij een eigen meubelmakerij hebben waar wij meubelen ontwerpen en maken? Of het nu gaat om de kleur, de vorm of de maat: u bepaalt binnen onze mogelijkheden hoe uw meubelen eruit zien.

Alle kasten en tafels kunnen wij in onze eigen meubelmakerij op maat produceren. Er wordt al snel gedacht aan meubels voor in de woonkamer, maar we hebben ook menig badkamers en keukens vereikt met onze houte meubelen. Zo kunnen we ieder meubel volledig afstemmen op het huis en het interieur waar het in komt. We werken nauw samen met een geselecteerd aantal stoffeerderrijen, dat onze filosofie door en door kent. Zij weten als geen ander dat voor de juiste sfeer alles in huis samen moet vallen.

Onderhoud
Veel mensen doen er van alles aan om een goede conditie te houden. Maar, ook uw meubelen willen graag in topconditie blijven. Wij beschikken over gespecialiseerde verzorgings- en reinigingsmiddelen voor het reinigen, beschermen, voeden en opfrissen van uw meubel van hout, leer of stof. Voor de verzorging van bijna ieder type meubel kunt u bij ons het juiste product vinden. Met deze onderhoudsproducten blijven uw meubels altijd in topconditie!

03 nieuw

"Natuurlijk maatwerk"

merken.JPGgalerij.JPGcadeau.JPGinterieurplan.JPG