03 maatwerk NIEUW

Tafels en Kasten

Dat over smaak niet te twisten valt, hoeven we u niet te vertellen. Daarom kunt u bij Ambiance naar eigen smaak uw houten tafels en kasten laten maken. Op maat! Lengte, breedte, houtsoort en afwerking – we maken het zoals u het graag ziet.

Tafels  
Of het nu gaat om een eettafel, salontafel, bijzettafel, of een bartafel of sidetable, ze kunnen allemaal op maat gemaakt worden. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u goed adviseren. Uw houten tafel kunnen we van tevoren uittekenen om u een goed beeld te geven. Een voorproefje is altijd fijn, toch?

Heeft u zelf een schets of een idee voor een tafel? Kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard verkopen we niet alleen tafels op maat, u kunt ook voor een tafel uit de showroom kiezen.

Kasten
Bij Ambiance kunt u niet alleen terecht voor een tafel op maat, ook een kast of dressoir kunnen we voor u op maat maken. Wij maken onze kasten van diverse houtsoorten, zoals eiken, essen, beuken, noten, kersen en jatoba hout. Uiteraard kiest u de houtsoort en bepaalt u de afmetingen. Daarna kunnen wij uw wensen met gevoel, vakmanschap en het beste materiaal vertalen in een kwaliteitsproduct. Passend bij uw lifestyle en passend bij uw interieur.

Heeft u zelf een schets of een idee voor een kast? Kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard verkopen we niet alleen kasten op maat, u kunt ook voor een kast uit de showroom kiezen.

Een pilaar in huis? Jawel, een pilaar! Een pilaar is erg decoratief met een leuke pot of vaas erop, maar is tegelijkertijd heel handig als kast te gebruiken. Ook wanneer u uw televisie liever niet direct in het zicht heeft, bieden wij tal van mogelijkheden om deze weg te werken in een tv-meubel. U kunt niet alleen uw televisie in een kast wegwerken, het is ook mogelijk om een Bio-Ethanol haard in uw kast te laten verwerken. Ideaal als u in een appartement woont of gaat wonen waar u geen echte open haard kunt plaatsen.

maatwerk nieuw 123


"Wij maken het zoals u het graag ziet"

merken.JPGgalerij.JPGcadeau.JPGinterieurplan.JPG