ambiance_naaldwijk_ons_team_banner_07_03

Caroline Petri

Wat is het heerlijk om van je hobby je werk te maken. Ruim zestien jaar geleden kwam ik bij Ambiance werken. Inmiddels heb ik twee dochters, maar ik kan het toch niet laten om vijf dagen in de week te werken...

Voordat ik bij Ambiance terechtkwam, heb ik in een prachtige bloemenwinkel in Delft gewerkt.  Op een gegeven moment was daar de uitdaging vanaf en wilde ik graag meer. Ook wilde ik graag wat breder werken, dan alleen met bloemen en planten. Ambiance past perfect bij wat ik nu nog steeds het liefste doe: het inrichten van huizen en bedrijven. Mijn specialisme? De basis van een nieuwe inrichting neerzetten.

Het is fantastisch om voor iemand iets te bedenken dat perfect bij die persoon past. Ik heb inmiddels veel ervaring opgedaan en is het een sport geworden om praktisch en mooi met elkaar samen te laten gaan in een interieur. Daar ligt voor mij de uitdaging! Deze combinatie werkt bij iedereen. Dit werk zal nooit vervelen, er is namelijk nog nooit iemand bij me geweest die dezelfde wensen had als iemand daarvoor. Bij iedere persoon past iets specifieks, iets eigens. Het leuke is dat de een al heel ver is met inrichten en alleen nog wil sparren om tot het juiste geheel te komen. De ander heeft echt geen idee hoe zijn of haar huis ingericht moet worden en wil het totaal uitgedacht hebben. 

Functie: Interieuradviseur
In dienst sinds:    2000
Email:caroline@ambiancenaaldwijk.nl