ambiance_naaldwijk_ons_team_banner_07_03

Patricia van den Berg

Mijn basisopleiding ligt op het gebied van styling en vormgeving met bloemen en planten. De perfecte basis voor een stylist. Het gaat tenslotte allemaal om de juiste combinaties, om kleur en gevoel.

Inmiddels werk ik tien jaar bij Ambiance. De eerste drie jaar heb ik fulltime gewerkt en nu ik twee kinderen heb, werk ik parttime. Dit is goed te combineren, omdat ik precies weet hoe het bedrijf in elkaar zit en jarenlange ervaring heb. Iedere klant is uniek en voor mij blijft het een uitdaging om de wensen op een passende wijze in te vullen, zodat de klant voor honderd procent het WOW-gevoel heeft. Of het nu gaat om een accessoire of om een gehele inrichting

De styling aan huis, de puntjes op de i, is mijn specialisme. Het is mooi dat je het met de laatste styling echt helemaal af kunt maken. De basis staat, maar die vraagt nog om de finishing touch. Het zijn tenslotte de kleine dingen die het hem doen. Heerlijk om dat te doen. Vaak  zijn we er ter plekke een dag mee in de weer en aan het einde van de dag is de leefomgeving mooier dan je je had voorgesteld: helemaal af! De waardering die mensen achteraf geven, is voor mij een groot deel van het werkplezier. Het is geweldig om iets compleets te leveren. 

Functie: Styliste 
In dienst sinds:   2006
Email:mail@ambiancenaaldwijk.nl