project 2 (1)

Project 2

Voor één van onze opdrachtgever mochten wij dit prachtige interieur ontwerpen! De juiste balans tussen strak en klassiek. Aangevuld met verrassende elementen om de persoonlijkheid van de opdrachtgevers te benadrukken!

Hal & eetkamer: De hal is erg bijzonder in dit jaren 30 huis. De oude voorgevel is blijven staan en daaromheen is de aanbouw gemaakt. Hoe stoer is de combinatie tussen de oude bakstenen en glas in lood met de strak gestuukte witte muren?

Vanuit de hal heb je zicht op het eetgedeelte. De bank is extra bijzonder door de hoogte. De knopen geven een speels effect. De lange tafel met veel zitruimte eromheen nodigt uit om gezellig met familie en vrienden te dineren. De koepellampen, afgewerkt met een betonnen look, zorgen voor een stoere touche.

Keuken: Het extra lange kookeiland met daaraan de barkrukken bied ruimte voor zowel spoelen, koken en eten. Het donkerbruine leer is verrassend mooi in combinatie met de zwarte kasten, witte blad en de grove houten rand.

Zitgedeelte: Genoeg zitruimte voor gezin, familie en vrienden was de wens…. Deze hebben wij zeker vervuld! Het kleurenpallet is fris en rustig. Door te spelen met verschillende materialen krijgt het zitgedeelte diepte. De kubustafel tussen de bank is  extra fijn om even je kopje koffie op te zetten. De poefjes in verschillende vormen en structuren zorgen voor sfeer en zijn natuurlijk handig als je extra visite hebt.

Ondanks dat de bank heel licht van kleur is, is die gemakkelijk schoon te maken. Een ontzettend sterke stof door en door behandeld waardoor de bank heel gemakkelijk schoon te maken is. 

Tussenruimte: Een grote pilaar met daarachter behang van Elitis. In de pilaar zit bergruimte, via de achterkant kunnen de drie katten die in huis wonen naar de kattenbak. Zo is de pilaar naast een mooie blikvanger ook functioneel.

Verlichting: In het gehele huis is er een combinatie gemaakt tussen spotjes, wand, vloer, tafel en hanglampen. Vooral de XXL tafellamp in de woonkamer is een echte eyecatcher.

Kunst en styling:  Het prachtige schilderij van Cobra Art in de keuken is een echte blikvanger. De kleuren in het schilderij lopen mooi over in de rest van de ruimte. In de woonkamer geven kussens, vazen en objecten persoonlijkheid en kleur aan dit mooie huis!